Якість зерна тритикале та продукти його переробки
Зв'язок між компонентним складом спирторозчинних запасних білків та хлібопекарськими якостями зерна тритикале озимого | |
С. Ю. Діденко, Г. В. Щипак, Л. І. Реліна, Л. І. Буряк, О. М. Росанкевич, Т. М. Дворніченко, Л. А. Вечерська |
Использование полиморфизма глиадинов и глютенинов в селекции на улучшение качества зерна гексаплоидных тритикале | PDF (Русский) |
Г. В. Щипак, К. М. Булатова, Б. Айнабекова, Х. Вось, В. Бжезинский, В. Г. Щипак |
Технологія вирощування та використання тритикале
Процеси формування урожайності зеленої маси сумішей тритикале озимого з горошком паннонським залежно від грунтово- кліматичних умов вирощування | |
Н. Я. Гетман, О. В. Іскра, С. В. Семеренко, Р. М. Василенко |
