Розмір шрифту:
ЯКІСТЬ ЗЕРНА ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР ЗАЛЕЖНО ВІД ПІСЛЯДІЇ БІОПРЕПАРАТІВ
Остання редакція: 2025-05-05
Тези доповіді
Важливе значення у технології вирощування жита та тритикале озимих має не лише зернова продуктивність рослин, але і якість зерна. Зазвичай про якість судять по її придатності для виробництва певної продукції. Майже все жито використовується, головним чином, на харчування у вигляді борошна, тоді як тритикале в основному на кормові цілі. Якість зерна характеризується багатьма показниками: фізичними, хімічними, технологічними.
Мета роботи. Дослідити післядію біопрепаратів на якість зерна озимих жита та тритикале. У процесі виконання роботи застосовували загальноприйняті методи досліджень. Дослідження проведено в умовах тимчасового досліду селекційної сівозміни ННЦ «Інститут землеробства НААН» селище Чабани, Київська область.
Full Text:
PDF ()