Наукові конференції України, V МН-ПК молодих вчених «НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР"

Розмір шрифту: 
Вміст ессенціальних амінокислот у зерні пшениці спельти залежно від походження сорту та лінії
В. В. Любич, І. О. Полянецька, В. В. Новіков

Остання редакція: 2017-04-10

Тези доповіді


Однією з нагальних проблем людства залишається продовольча, зокрема дефіцит повноцінного білка та ессенціальних нутрієнтів. Важливим напрямом її вирішення є розв’язання теоретичних і практичних завдань щодо розширення асортименту харчової продукції повноцінними білками та ессенціальними нутрієнтами в сегменті масового харчування. Експериментальну частину роботи проводили в лабораторії кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва та лабораторії Інституту продовольчих ресурсів упродовж 2013–2015 рр.

Full Text: PDF