Розмір шрифту:
Вплив біотичних та абіотичних факторів на розвиток ріпаку озимого в умовах Правобережного Лісостепу України
Остання редакція: 2017-06-20
Тези доповіді
Ведучи мову про ріпак, ми більше уявляємо його як нову культуру, хоча він впевнено увійшов і закріпився у сівозмінах господарств України.
Озимий ріпак в Україні є однією з головних експортно-орієнтовних сільськогосподарських культур. У зв’язку з цим забезпечення стабільності його виробництва на основі високої та економічно-обґрунтованої насіннєвої продуктивності та врожайності на сучасному етапі розвитку вітчизняного агропромислового комплексу віднесено вітчизняними товаровиробниками до першочергових завдань, що потребують наукового вирішення
Висока ціна на продукцію ріпаку - основна передумова для високої рентабельності його вирощування.
Full Text:
PDF