Наукові конференції України, МНПК «Професор С.Л. Франкфурт (1866-1954) – видатний учений-агробіолог, один із дієвих організаторів академічної науки»

Розмір шрифту: 
Вплив біотичних та абіотичних факторів на розвиток ріпаку озимого в умовах Правобережного Лісостепу України
Ю. М. Савчук, О. Ф. Антоненко

Остання редакція: 2017-06-20

Тези доповіді


Ведучи мову про ріпак, ми більше уявляємо його як нову культуру, хоча він впевнено увійшов і закріпився у сівозмінах господарств України.

Озимий ріпак в Україні є однією з головних експортно-орієнтовних сільськогосподарських культур. У зв’язку з цим забезпечення стабільності його виробництва на основі високої та економічно-обґрунтованої насіннєвої продуктивності та врожайності на сучасному етапі розвитку вітчизняного агропромислового комплексу віднесено вітчизняними товаровиробниками до першочергових завдань, що потребують наукового вирішення

Висока ціна на продукцію ріпаку - основна передумова для високої рентабельності його вирощування.


Full Text: PDF