Розмір шрифту:
ВМІСТ БІЛКА В ЗЕРНІ ЯЧМЕНЮ ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ
Остання редакція: 2017-04-24
Тези доповіді
Ячмінь – основна сировина для виробництва пива, яке є одним з найдавніших напоїв. Ще в Стародавньому Єгипті будівельникам на зведенні пірамід щодня видавали по глечику пива, так як у ньому містяться вуглеводи, протеїни та інші поживні, корисні для людського організму речовини. В Європі та Америці зростає попит на елітне, високої якості пиво. Для отримання солоду кращими є дворядні ячмені. Саме такий ячмінь характеризується крупнішим зерном, яке рівномірно замочується, дружно проростає та дає більший вихід пива порівняно з багаторядним ячменем.
Full Text:
PDF