Розмір шрифту:
Гарбуз – цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів
Остання редакція: 2019-07-18
Тези доповіді
Для підтримки здоров’я людей, їхньої працездатності та активного довголіття, необхідно регулярно постачати організм усіма необхідними поживними речовинами. Приймаючи до уваги те, що хлібобулочні вироби є одними з масових продуктів харчування, вони є найзручнішим об’єктами, через яких можна в потрібному напрямку корегувати поживну і профілактичну цінність харчового раціону. З цієї точки зору практичний інтерес для хлібопекарської промисловості має використання рослинної сировини, яка багата на харчові волокна та вітаміни. Одним з таких продуктів є гарбуз. Гарбуз – поширена сільськогосподарська культура, за своїм призна- ченням найбільш універсальна з усіх баштанних культур, що становить великий інтерес як продовольча та кормова культура, а також в якості сировини для промислової переробки.
Full Text:
PDF