Наукові конференції України, Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку»

Розмір шрифту: 
Особливості біохімічного складу товарної продукції LACTUCA SATIVA L. VAR. SECALINA L.; CAPITATA L.; LONGIFOLIA L. & ANGUSTANA L
Надія Лещук

Остання редакція: 2017-05-10

Тези доповіді


Продуктові органи салату посівного містять необхідні для людського організму вітаміни С, каротин, В1 В2, В6, Е, К, РР, лимонну, молочну, фолієву кислоти, цитрин, мінеральні речовини, білок, а також незамінні амінокислоти: валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін [1, 3].

Цінну вітамінну продукцію молодих рослин салату посівного (сформовані розетки листків) збирали впродовж весняно-осіннього періоду


Full Text: PDF