Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

General Papers

‘МАЗУРОК’ – СОРТ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ КОНДИТЕРСЬКОГО НАПРЯМУ ВИКОРИСТАННЯ PDF
О. Ю. Леонов, З. В. Усова, К. Ю. Суворова, М. М. Хухрянська
МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА АДАПТАЦІЯ МЕТОДИК ДО РЕКОМЕНДАЦІЙ МІЖНАРОДНОГО СОЮЗУ З ОХОРОНИ НОВИХ СОРТІВ РОСЛИН PDF
С. П. Лікар, Н. П. Костенко
ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ УКРАЇНИ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ PDF
Ю. С. Данюк, Н. Б. Линчак, Є. С. Ковальчук, О. Б. Барбан
УРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЛЬОНУ ОЛІЙНОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ФАКТОРІВ ВПЛИВУ PDF
П. П. Ляльчук, Л. А. Вільчинська
АДАПТАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ СОРТІВ ОЖИНИ PDF
Л. А. Шубенко, С. С. Шох, С. С. Шох, В. В. Леус, В. В. Леус


Сайт представлено:

Flag Counter