General Papers
| ‘МАЗУРОК’ – СОРТ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ КОНДИТЕРСЬКОГО НАПРЯМУ ВИКОРИСТАННЯ | |
| О. Ю. Леонов, З. В. Усова, К. Ю. Суворова, М. М. Хухрянська |
| МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА АДАПТАЦІЯ МЕТОДИК ДО РЕКОМЕНДАЦІЙ МІЖНАРОДНОГО СОЮЗУ З ОХОРОНИ НОВИХ СОРТІВ РОСЛИН | |
| С. П. Лікар, Н. П. Костенко |
| ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ УКРАЇНИ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ | |
| Ю. С. Данюк, Н. Б. Линчак, Є. С. Ковальчук, О. Б. Барбан |
| УРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЛЬОНУ ОЛІЙНОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ФАКТОРІВ ВПЛИВУ | |
| П. П. Ляльчук, Л. А. Вільчинська |
| АДАПТАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ СОРТІВ ОЖИНИ | |
| Л. А. Шубенко, С. С. Шох, С. С. Шох, В. В. Леус, В. В. Леус |


Український інститут експекртизи сортів рослин
Селекційно-генетичний інститут - Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення
Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків
Інститут зернових культур НААН України
Інститут рису НААН
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН
Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН
Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН
Полтавська державна аграрна академія 
