ПЕРСПЕКТИВИ ІНТРОДУКЦІЇ ПРЕДСТАВНИКІВ РОДУ BERBERIS L. ЯК КУЛЬТУР З ВИСОКОЮ БІОЛОГІЧНОЮ ЦІННІСТЮ | |
В. Р. Давидов, Т. Ю. Лихолат, О. А. Лихолат, І. П. Григорюк |
ВИКОРИСТАННЯ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО НА ЗЕЛЕНИЙ КОРМ У РАННЬОВЕСНЯНИЙ ПЕРІОД | |
Я. М. Демиденко, І. В. Свистунова |
ОПТИМІЗАЦІЯ НЕМАТОЛОГІЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ АГРОЦЕНОЗІВ НА ЗАРАЖЕНІСТЬ БУРЯКОВОЮ ЦИСТОУТВОРЮЮЧОЮ НЕМАТОДОЮ | |
О. С. Деркач, А. Г. Бабич, О. А. Бабич |
РИНОК ВІТЧИЗНЯНИХ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ СОРТІВ | |
Н. П. Джулай, З. Б. Києнко |
ПОПОВНЕННЯ РИНКУ УКРАЇНИ НОВИМИ ПЕРСПЕКТИВНИМИ СОРТАМИ РІПАКУ ОЗИМОГО (BRASICA NAPUS L. VAR OLIEIFERRA BIENNIS KOCH.) | |
С. Г. Димитров, О. В. Колесніченко |
ПРОДУКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ БУРЯКІВ КОРМОВИХ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ | |
В. В. Дмитренко, Л. М. Бурко |
ДОНОРИ ДЛЯ СЕЛЕКЦІЇ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ НА СТІЙКІСТЬ ПРОТИ БУРОЇ ІРЖІ | |
Ю. М. Дмитренко, Г. М. Ковалишина |
ОЦЕНКА УРОВНЯ ЭКСПРЕССИИ ГЕНА TaDHN19 В ЛИСТЬЯХ И УЗЛАХ КУЩЕНИЯ РАСТЕНИЙ СОРТОВ ОЗИМОЙ ПШЕНИЦЫ | PDF (Русский) |
Т. М. Дмитриева, О. Ю. Урбанович |
ПРОДУКТИВНІСТЬ ГРЕЧКИ ЗАЛЕЖНО ВІД ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ | |
М. Я. Дмитришак, В. В. Доненко |
ШЛЯХИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОПТИМАЛЬНИХ ФОРМ КАРТОПЛЯРСТВА У ПРИВАТНОМУ СЕКТОРІ ТА ДРІБНИХ ГОСПОДАРСТВАХ УКРАЇНИ | |
М. Я. Дмитришак, Н. П. Сельський |
ВПЛИВ РЕТАРДАНТІВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ | |
М. Я. Дмитришак, А. А. Ткаченко |
ПЕРСПЕКТИВИ СЕЛЕКЦІЇ ТА ВИРОЩУВАННЯ В УКРАЇНІ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ОЗИМОЇ (TRITICUM DURUM DESF.) | |
Д. Р. Дмитрук, Г. М. Ковалишина |
ВПЛИВ ЗАСТОСУВАННЯ БУЛЬБОЧКОВИХ ТА ЕНДОФІТНИХ БАКТЕРІЙ НА ФОРМУВАННЯ УРОЖАЮ СОРТІВ СОЇ В УМОВАХ ЗРОШЕННЯ ПІВДНЯ УКРАЇНИ | |
О. Д. Дубинська, Л. В. Титова |
РАННЯ Діагностика жаростійкості F2 Triticum Aestivum L. ЗА УЧАСТЮ 1AL.1RS ТА 1BL.1RS ТРАНСЛОКАЦІЙ | |
Н. С. Дубовик, О. В. Гуменюк, В. В. Кириленко |
Клітинна селекція пшениці на стійкість до збудника базального бактеріозу | |
С. О. Дуб’янська, А. Ю. Пастощук, Л. М. Буценко, Ю. В. Коломієць |
СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА РЕКУЛЬТИВАЦІЯ СУБСТРАТІВ ШАХТНОЇ ПОРОДИ НА ТЕРИКОНАХ ДОНБАСУ | |
А. П. Дудкіна |
МІНЛИВІСТЬ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ БОРОШНА ТА ТІСТА НОВИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОПЕРЕДНИКІВ | |
І. В. Правдзіва, О. А. Демидов |
ОЦІНКА СОРТІВ І ПЕРСПЕКТИВНИХ ЛІНІЙ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ЯКІСТЮ ЗЕРНА В УМОВАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ | |
А. Л. Рисін, О. А. Демидов, Г. Б. Вологдіна |