Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 
ВИКОРИСТАННЯ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО НА ЗЕЛЕНИЙ КОРМ У РАННЬОВЕСНЯНИЙ ПЕРІОД PDF
Я. М. Демиденко, І. В. Свистунова
ШЛЯХИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОПТИМАЛЬНИХ ФОРМ КАРТОПЛЯРСТВА У ПРИВАТНОМУ СЕКТОРІ ТА ДРІБНИХ ГОСПОДАРСТВАХ УКРАЇНИ PDF
М. Я. Дмитришак, Н. П. Сельський
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ІНСЕКТИЦИДІВ ПРОТИ ПШЕНИЧНОГО ТРИПСА НА СОРТАХ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ PDF
О. А. Заїма, Ю. М. Судденко
ЗАСЕЛЕННЯ ТА ПОШКОДЖЕННЯ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ ГУСЕНИЦЯМИ БАВОВНИКОВОЇ СОВКИ PDF
Ю. М. Ляска, О. О. Стригун
ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ ВИРОЩУВАННЯ НА УРОЖАЙНІСТЬ ЗЕЛЕНОЇ МАСИ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО PDF
Г. Пагава, І. В. Свистунова
СУЧАСНІ АГРОТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СОЇ GLYCINE MAX (L.) MERR PDF
О. С. Предко, В. В. Сінченко
ПОЛІМОРФІЗМ СОРТІВ ОЗИМОЇ М’ЯКОЇ ПШЕНИЦІ ЗА ЛОКУСАМИ ВИСОКОМОЛЕКУЛЯРНИХ ТА НИЗЬКОМОЛЕКУЛЯРНИХ ГЛЮТЕНІНІВ PDF
О. М. Радченко, Н. В. Сандецька
УСПАДКУВАННЯ ОЗНАКИ «КІЛЬКІСТЬ ЗЕРЕН У ГОЛОВНОМУ КОЛОСІ» У ГІБРИДНИХ ПОКОЛІННЯХ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ PDF
В. Я. Сабадин
ОЦІНКА ПОМОЛОГІЧНИХ СОРТІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ З ВРАХУВАННЯМ КРИТЕРІЇВ СУБ’ЄКТІВ РИНКУ PDF
І. А. Сало
ЕЛЕМЕНТИ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ ГОРОШКУ ПОСІВНОГО (ЯРОГО) PDF
О. А. Самойленко, Р. В. Олепір
ВПЛИВ РІЗНИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ НА CÓRYLUS AVELLÁNA В КУЛЬТУРІ IN VITRO PDF
О. В. Свириденко, А. А. Клюваденко, О. О. Олійник, О. В. Лобова
ЗБЕРІГАННЯ EX-SITU КОЛЕКЦІЙ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР УСТИМІВСЬКОЇ ДОСЛІДНОЇ СТАНЦІЇ РОСЛИННИЦТВА PDF
О. С. Силенко, О. Ю. Роговий
ПРОДУКТИВНІСЬ ЗЕЛЕНОЇ МАСИ ЧИНИ ПОСІВНОЇ В УМОВАХ ПІВДЕННОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
С. І. Силенко
БАГАТОЗАРОДКОВІСТЬ НАСІННЯ КРУПНОЗЕРНИХ ПОПУЛЯЦІЙ ОЗИМОГО ЖИТА PDF
Н. В. Симоненко, В. В. Скорик
ФЕНОТИПОВА МІНЛИВІСТЬ ВРОЖАЙНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ, ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА І В’ЯЗКОСТІ ВОДОРОЗЧИННОГО ЕКСТРАКТУ ОЗИМОГО ЖИТА PDF
Н. В. Симоненко, В. В. Скорик
АСОРТИМЕНТ PYRUS COMMUNIS L., ПРИДАТНИЙ ДЛЯ ПОШИРЕННЯ В УКРАЇНІ PDF
Н. О. Сиплива, О. В. Бабич
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ НАСІННЯ НА ЗДАТНІСТЬ ДО ЗБЕРІГАННЯ PDF
М. Ю. Скороходов
ОПТИМІЗАЦІЯ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ СОРТІВ ЦИБУЛІ ПОРЕЙ НА КРАПЛИННОМУ ЗРОШЕННІ PDF
Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський, А. Г. Тернавський
КВАЛІФІКАЦІЙНА ЕКСПЕРТИЗА НОВИХ СОРТІВ ЛЮПИНУ ВУЗЬКОЛИСТОГО (LUPINUS ANGUSTIFOLIUS L.) В УКРАЇНІ PDF
І. В. Смульська, Т. М. Хоменко
УРОЖАЙНІСТЬ СОРТІВ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ PDF
О. В. Солонечна
РАЦІОНАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ В УКРАЇНСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ЕКСПЕРТИЗИ СОРТІВ РОСЛИН PDF
Ю. Л. Стефківська, І. М. Панькова
ВПЛИВ ПОЗАКОРЕНЕВОГО ПІДЖИВЛЕННЯ АЗОТОМ НА ВИНОС БІЛКА ІЗ ЗЕРНОМ ПШЕНИЦІ PDF
І. М. Шегеда, Д. А. Кірізій, Л. В. Сеніна
ЖИРНОКИСЛОТНЫЙ СОСТАВ МАСЛА ИЗ СЕМЯН ЭНДОСПЕРМАЛЬНЫХ МУТАНТОВ КУКУРУЗЫ В СВЯЗИ С ИХ ДОЛГОВЕЧНОСТЬЮ ПРИ ХРАНЕНИИ PDF (Русский)
Т. П. Шиянова, О. Г. Супрун


Сайт представлено:

Flag Counter