СТРУКТУРА ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР РОДУ CUCURBITA SPP. L., ПРИДАТНИХ ДЛЯ ПОШИРЕННЯ В УКРАЇНІ | |
М. О. Бровкіна, В. І. Троян |
ВПЛИВ РЕТАРДАНТІВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ | |
М. Я. Дмитришак, А. А. Ткаченко |
ВПЛИВ ЗАСТОСУВАННЯ БУЛЬБОЧКОВИХ ТА ЕНДОФІТНИХ БАКТЕРІЙ НА ФОРМУВАННЯ УРОЖАЮ СОРТІВ СОЇ В УМОВАХ ЗРОШЕННЯ ПІВДНЯ УКРАЇНИ | |
О. Д. Дубинська, Л. В. Титова |
Ассоціації алельних варіантів за МС-локусами, зчепленими з Е генами сої, з агрономічними ознаками у ліній отриманих шляхом хімічного мутагенезу | |
Д. О. Жарикова, Г. О. Чеботар, І. В. Темченко, О. А. Аксьонова, С. В. Чеботар |
ОПТИМІЗАЦІЯ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ СОРТІВ ЦИБУЛІ ПОРЕЙ НА КРАПЛИННОМУ ЗРОШЕННІ | |
Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський, А. Г. Тернавський |
ОЦІНКА СОРТІВ ТА ПЕРСПЕКТИВНИХ ЛІНІЙ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ВЕГЕТАЦІЙНОГО ІНДЕКСУ NDVI | |
Р. І. Топко, Г. М. Ковалишина, Г. Б. Вологдіна |
ВПЛИВ ФАКТОРІВ НА ФОРМУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СТРУКТУРИ ВРОЖАЙНОСТІ СОЧЕВИЦІ: МАСА РОСЛИНИ, ВИБІРКИ, НАСІНИН З ОДНІЄЇ РОСЛИНИ ТА МАСИ 1000 НАСІНИН | |
О. В. Топчій |
ВМІСТ КРОХМАЛЮ ТА СУХОЇ РЕЧОВИНИ В СОРТАХ КАРТОПЛІ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ В РІЗНИХ ҐРУНТОВО-КЛІМАТИЧНИХ ЗОНАХ | |
О. В. Топчій, А. П. Іваницька |
БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ СОЇ КУЛЬТУРНОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ В РІЗНИХ ҐРУНТОВО-КЛІМАТИЧНИХ ЗОНАХ | |
О. В. Топчій, Н. П. Щербиніна |
УМОВИ ДОТРИМАННЯ ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ ВОЛОДІЛЬЦЯ ПАТЕНТУ ТА ВЛАСНИКА МАЙНОВОГО ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ПОШИРЕННЯ СОРТУ У РАЗІ ОБМЕЖЕННЯ ЙОГО ВИКЛЮЧНОГО ПРАВА | |
С. О. Ткачик, О. В. Захарчук |
ПРОДУКТИВНИЙ ТА АДАПТИВНИЙ МАТЕРІАЛ ДЛЯ СЕЛЕКЦІЇ ГРЕЧКИ В УМОВАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ | |
О. В. Тригуб |
ЯПОНСЬКА ВИШНЯ В КУЛЬТУРI IN VITRO | |
Д. В. Трофимук, О. О. Олійник, О. В. Лобова |