Розмір шрифту:
ВИВЧЕННЯ ГІБРИДІВ ПОМІДОРА В УМОВАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
Остання редакція: 2022-06-13
Тези доповіді
В Україні помідор займає одне з провідних місць у промисловому вирощуванні й на присадибних ділянках населення. Цінність плодів помідора обумовлюється вмістом поживних речовини, вітамінів, мінеральних солей, цукрів, органічних кислот. Плоди використовують у свіжому і переробленому вигляді (соки, кетчупи, пасти, консервування, маринування, сушіння, в’ялення, заморожування). Вони є основною сировиною для консервної промисловості, а також використовуються свіжими для салатів та інших страв.
Метою досліджень було визначення морфологічних особливостей гібридів помідора в умовах Лісостепу України.
Full Text:
PDF