Збагачення та ефективне використання різноманіття зернових і круп’яних культур
Поповнення генофонду пшениці (Triticum L.) Азербайджану | |
Х. Н. Рустамов, З. І. Акпаров, М. А. Аббасов |
Джерела високого вмісту каротиноїдів у зерні пшениці м’якої ярої | |
В. О. Аліпов, О. Ю. Леонов, О. І. Падалка, Т. В. Сахно, О. О. Посилаєва |
Біохімічні підходи до оцінки якості насіння та стійкості рослин до біотичних та абіотичних чинників довкілля нових сортів сільськогосподарських культур | |
О. О. Молодченкова, В. Г. Адамовська, Т. В. Картузова, Ю. А. Левицький, Л. Я. Безкровна |
Ознаки ідентифікації у ліній і гібридів кукурудзи | |
Н. В. Кузьмишина, С. М. Вакуленко, М. А. Акулова, Н. В. Тертишна, Ю. О. Бібель |