Збагачення та ефективне використання різноманіття зернових і круп’яних культур
Робоча колекція рису посівного для створення сортів з високими технологічними властивостями зерна | |
З. З. Петкевич, Д. В. Шпак, Д. П. Паламарчук |
Створення вихідного матеріалу гороху (PISUM SATIVUM L.) харчового напряму використання | |
А. О. Василенко, І. М. Безуглий, Л. М. Шевченко, Н. М. Конікова, А. В. Глянцев |
Збагачення та ефективне використання різноманіття олійних, технічних і кормових культур
Гібриди бавовнику стійкі до вертіціллезного вілту | |
Н. Х. Мамедова, Г. М. Шихлинський |
Збагачення та ефективне використання різноманіття плодових, ягідних, горіхоплідних, декоративних культур і винограду
СОРТИ-ЕТАЛОНИ СТУПЕНЯ ПРОЯВУ ОЗНАК ПЛОДОВИХ КУЛЬТУР ДЛЯ УМОВ ПІВДНЯ СТЕПУ УКРАЇНИ | doc |
Л. М. Толстолік, Т. І. Красуля, А. М. Шкіндер-Барміна,, Л. І. Дунаєва, С. В. Долгова |
УСТОЙЧИВОСТЬ ИНТРОДУЦИРОВАННЫХ ГИБРИДОВ ВИНОГРАДА К ФИЛЛОКСЕРЕ И ГРИБНЫМ БОЛЕЗНЯМ В УСЛОВИЯХ АЗЕРБАЙДЖАНА | doc |
Г. М. Шихлинский, Н. Х. Мамедова |
Інформаційне забезпечення та збереження генетичного і сортового різноманіття рослин
ЗБЕРІГАННЯ ЗРАЗКІВ НАСІННЯ В НЦГРРУ | doc |
О. А. Задорожна, M. В. Герасимов, Т. П. Шиянова, М. Ю. Скороходов |