Розмір шрифту:
Оцінка якості ресурсного потенціалу ароматичних сортів хмелю української селекції
Остання редакція: 2017-05-31
Тези доповіді
Одним із вирішальних факторів, що визначають урожайність, якість і збереженість корисних речовин продукції до використання її споживачем є селекційний сорт. У кожної культури, введеної до Реєстру сортів рослин України, по кілька сортів, а в деяких із них кількість перевищує розумні межі.
Виходячи з того, що хміль є найбільш специфічним, незамінним і найдорожчим видом сировини для виробництва пива, високоякісну продукцію можна одержати лише за умови використання хмелю окремих селекційних сортів, що пов’язано з особливістю їх біохімічного складу. Щоб обрати з наявних сортів хмелю кращий для окремого цільового призначення, потрібно мати на цей сорт достатньо великий банк об’єктивних всебічних характеристик.
Full Text:
doc