Наукові конференції України, Міжнародна нпк: «Наукове забезпечення інноваційного розвитку агропромислового комплексу в умовах змін клімату»

Розмір шрифту: 
Використання молочнокислих бактерій, як засіб профілактики сальмонельозних інфекцій
Ю. М. Похилько, Н. О. Кравченко

Остання редакція: 2017-05-24

Тези доповіді


Досліджено антагоністичну активность бактерій роду Lactobacillus, виділених зі шлунково-кишкового тракту кроля, до збудників сальмонельозних інфекцій. Введення дослідним тваринам per os молока ферментованого досліджуваним штамом з профілактичною метою, дозволило зберегти 100%  дослідних тварин при заражені S. typhimurium та 90% при – S. enteritidis


Ключові слова


пробіотики; профілактика; молочнокислі бактерії; антагоністична активність; сальмонельоз; сальмоненьозні інфекції

Full Text: PDF