Наукові конференції України, Міжнародна нпк: «Наукове забезпечення інноваційного розвитку агропромислового комплексу в умовах змін клімату»

Розмір шрифту: 
Деякі показники вуглеводного і ліпідного обміну та їх зв'язок з якісним складом м’язової тканини молодняку свиней
В. І. Халак, О. В. Волощук

Остання редакція: 2017-05-24

Тези доповіді


Наведено результати досліджень деяких біохімічних показників сироватки крові, фізико-хімічних властивостей та хімічного складу найдовшого м’яза спини молодняку свиней. розраховано  рівень кореляційних зв’язків між ознаками зазначених груп.

Максимальні коефіцієнти кореляції встановлено за наступними парами ознак: вміст холестеролу Ч вміст внутрішньом’язевого жиру (r=0,373±0,2798; tr=1,33), концентрація глюкози Ч ніжність(r=0,526±0,2564; tr=2,05)


Ключові слова


молодняк свиней; інтер’єр; м’язова тканина; фізико-хімічні властивості; хімічний склад; мінливість; кореляційний зв’язок

Full Text: PDF