Розмір шрифту:
Деякі показники вуглеводного і ліпідного обміну та їх зв'язок з якісним складом м’язової тканини молодняку свиней
Остання редакція: 2017-05-24
Тези доповіді
Наведено результати досліджень деяких біохімічних показників сироватки крові, фізико-хімічних властивостей та хімічного складу найдовшого м’яза спини молодняку свиней. розраховано рівень кореляційних зв’язків між ознаками зазначених груп.
Максимальні коефіцієнти кореляції встановлено за наступними парами ознак: вміст холестеролу Ч вміст внутрішньом’язевого жиру (r=0,373±0,2798; tr=1,33), концентрація глюкози Ч ніжність(r=0,526±0,2564; tr=2,05)
Ключові слова
молодняк свиней; інтер’єр; м’язова тканина; фізико-хімічні властивості; хімічний склад; мінливість; кореляційний зв’язок
Full Text:
PDF