General Papers
| SORTS FEATURES FORMING ASKORBIC ACID IN TOMATO | PDF (English) |
| V. I. Voitsekhіvskyi, T. R. Kucher, E. M. Beregniak, N. G. Nesterova, V. Poshkrebnov, L. M. Balitska |
| PRODUCTIVITY AND ECONOMIC EFFICIENCY OF CULTIVATION CORN FOR GRAIN UNDER THE CONDITIONS OF А GROUP OF COMPANIES «LNZ GROUP» | PDF (English) |
| V. Voitsekhіvskyi, O. Rak, V. Poshkrebnov, A. Shysh, L. Balitska, V. Tkachuk |
| OAT GENOTYPES WITH DIFFERENT HULL COLORS AS A VALUABLE SOURCE OF NUTRIENTS AND ANTIOXIDANTS | PDF (English) |
| V. Nikolić, M. Simić, S. Žilić, B. Sarić, D. Milovanović, V. Kandić, V. Perić |


Український інститут експекртизи сортів рослин
Селекційно-генетичний інститут - Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення
Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків
Інститут зернових культур НААН України
Інститут рису НААН
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН
Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН
Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН
Полтавська державна аграрна академія 
