Статті
НОВИЙ СОРТ ЩАВЛЮ КИСЛОГО ‘СТАРТ’ | |
О. В. Позняк, Л. В. Чабан, О. І. Касян |
ЗАСТОСУВАННЯ ДНК МАРКЕРІВ ДЛЯ ОЦІНКИ ЖАРОСТІЙКОСТІ ЛІНІЙ КУКУРУДЗИ | |
Л. М. Присяжнюк, Ю. О. Гончаров, Ю. В. Шитікова, С. О. Черній, В. М. Гурська |
ГЕНОФОНД КУКУРУЗЫ В МОЛДОВЕ: ЕГО КЛАССИФИКАЦИЯ И РЕАЛИЗАЦИЯ | PDF (Русский) |
А. Сердечнюк, В. Мырза, В. Чебан |
‘ВИШИВАНКА’ – ЧЕРВОНОЛИСТКОВИЙ СОРТ САЛАТУ ПОСІВНОГО, СТВОРЕНИЙ МЕТОДОМ ІНДУКОВАНОГО МУТАГЕНЕЗУ | |
Л. В. Чабан, О. В. Позняк, О. І. Касян |
ДО ПИТАННЯ РОЗВИТКУ БУРЯКОЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА | |
О. О. Чередніченко |
ВВЕЗЕННЯ В УКРАЇНУ НАСІННЯ ТА САДИВНОГО МАТЕРІАЛУ ДЛЯ СЕЛЕКЦІЙНИХ, ДОСЛІДНИХ РОБІТ ТА ЕКСПОНУВАННЯ | |
Є. О. Чернишова |
ОСОБЛИВОСТІ ЗАБУР’ЯНЕННЯ ПОСІВІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ В УМОВАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ | |
М. О. Черняк |
ВИБИРАЄМО ПРОТРУЙНИКИ НАСІННЯ ВІДПОВІДАЛЬНО | |
К. І. Чупріна |
