Наукові конференції України, Міжнародна нпк: «Наукове забезпечення інноваційного розвитку агропромислового комплексу в умовах змін клімату»

Розмір шрифту: 
Спектральні характеристики екстрактів висушених грибів Pleurotus ostreatus (JacQ.:FR.) Kumm
К. М. Власенко, Я. В. Степневська

Остання редакція: 2017-05-22

Тези доповіді


Для визначення спектральних характеристик гексанових екстрактів з висушених плодових тіл Pleurotus ostreatus (штами IBK-549, ІВК-551, ІВК-1535) використовували ультрафіолетову спектроскопію, яка дозволяє визначити інтенсивність синтезу летких запашних сполук грибами в процесі інтенсивного культивування

 


Ключові слова


Pleurotus ostreatus; інтенсивне культивування; леткі запашні сполуки; УФ-спектроскопія

Full Text: PDF