Сортовивчення, експертиза та методи ідентифікації сортів рослин
| СОРТОВІ РЕСУРСИ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР | |
| Т. М. Хоменко |
Рослинництво та землеробство
| АЗОТНЫЕ ПОДКОРМКИ КАК ФАКТОР ПОВЫШЕНИЯ УРОЖАЙНОСТИ ЗЕРНА ОВСА И ЕГО КАЧЕСТВА | PDF (Русский) |
| А. Г. Власов, С. П. Халецкий |
| ФОРМУВАННЯ АСИМІЛЮЮЧОЇ ПОВЕРХНІ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ | |
| Л. В. Худолій |


Український інститут експекртизи сортів рослин
Селекційно-генетичний інститут - Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення
Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків
Інститут зернових культур НААН України
Інститут рису НААН
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН
Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН
Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН
Полтавська державна аграрна академія 
