General Papers
ОЦІНЮВАННЯ АДАПТИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СОРТІВ СОЇ КУЛЬТУРНОЇ (GLYCINE MAX (L.) MERRIL) В РІЗНИХ ҐРУНТОВО-КЛІМАТИЧНИХ ЗОНАХ | |
Л. В. Король, С. В. Слободянюк, Ю. В. Шитікова, О. В. Піскова, І. С. Шляхтун |
ГРУПОВА СТІЙКІСТЬ ПШЕНИЦІ ДО ЗБУДНИКІВ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ | |
Н. І. Сауляк, О. А. Васильєв, В. А. Трасковецька, Л. Т. Бабаянц, М. А. Бушулян |
СТІЙКІСТЬ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ З ВІДОМИМИ LR-ГЕНАМИ У ФАЗУ ДОРОСЛОЇ РОСЛИНИ | |
Н. І. Сауляк, О. А. Васильєв, В. А. Трасковецька, Л. Т. Бабаянц, М. А. Бушулян |
ВИСОКОЯКІСНЕ ЗЕРНО КУКУРУДЗИ – ПИТАННЯ СЬОГОДЕННЯ СЕЛЕКЦІЇ | |
Р. О. Спряжка, В. Л. Жемойда, Н. Р. Яковишен |
НАКОПИЧЕННЯ ОЛЕЇНОВОЇ ТА ЛІНОЛЕВОЇ КИСЛОТ В ОЛІЇ СОНЯШНИКУ ОДНОРІЧНОГО ВИСОКООЛЕЇНОВОЇ ГРУПИ, ДОСЛІДЖУВАНИХ У 2019–2022 РР. | |
О. В. Топчій, Н. П. Щербиніна, А. П. Іваницька, І. В. Безпрозвана, І. В. Смульська |
ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В СЕЛЕКЦІЇ ТА НАСІННИЦТВІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ЯК АСПЕКТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ | |
О. А. Шевченко, О. В. Сидякіна |
