Presentations and Authors


Last name A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z All
Track:
 

Якість зерна тритикале та продукти його переробки

RELATIONSHIP BETWEEN THE COMPOSITION OF ETHANOL-SOLUBLE STORAGE PROTEINS AND BAKING QUALITY OF TRITICALE GRAIN PDF (Українська)
С. Ю. Діденко, Г. В. Щипак, Л. І. Реліна, Л. І. Буряк, О. М. Росанкевич, Т. М. Дворніченко, Л. А. Вечерська
USE OF POLYMORPHISM OF GLIADINES AND GLUTENINS IN BREEDING FOR IMPROVED GRAIN QUALITY OF HEXAPLOID TRITICALE PDF (Русский)
Г. В. Щипак, К. М. Булатова, Б. Айнабекова, Х. Вось, В. Бжезинский, В. Г. Щипак

Технологія вирощування та використання тритикале

FORMATION PROCESSES OF THE GREEN MASS YIELD OF WINTER TRICTICALE- HUNGARIAN VETCH MIXTURES DEPENDING ON SOIL-CLIMATIC CONDITIONS OF CULTIVATION PDF (Українська)
Н. Я. Гетман, О. В. Іскра, С. В. Семеренко, Р. М. Василенко


Flag Counter