Якість зерна тритикале та продукти його переробки
RELATIONSHIP BETWEEN THE COMPOSITION OF ETHANOL-SOLUBLE STORAGE PROTEINS AND BAKING QUALITY OF TRITICALE GRAIN | PDF (Українська) |
С. Ю. Діденко, Г. В. Щипак, Л. І. Реліна, Л. І. Буряк, О. М. Росанкевич, Т. М. Дворніченко, Л. А. Вечерська |
USE OF POLYMORPHISM OF GLIADINES AND GLUTENINS IN BREEDING FOR IMPROVED GRAIN QUALITY OF HEXAPLOID TRITICALE | PDF (Русский) |
Г. В. Щипак, К. М. Булатова, Б. Айнабекова, Х. Вось, В. Бжезинский, В. Г. Щипак |
Технологія вирощування та використання тритикале
FORMATION PROCESSES OF THE GREEN MASS YIELD OF WINTER TRICTICALE- HUNGARIAN VETCH MIXTURES DEPENDING ON SOIL-CLIMATIC CONDITIONS OF CULTIVATION | PDF (Українська) |
Н. Я. Гетман, О. В. Іскра, С. В. Семеренко, Р. М. Василенко |
