Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

Якість зерна тритикале та продукти його переробки

Зв'язок між компонентним складом спирторозчинних запасних білків та хлібопекарськими якостями зерна тритикале озимого PDF
С. Ю. Діденко, Г. В. Щипак, Л. І. Реліна, Л. І. Буряк, О. М. Росанкевич, Т. М. Дворніченко, Л. А. Вечерська
Использование полиморфизма глиадинов и глютенинов в селекции на улучшение качества зерна гексаплоидных тритикале PDF (Русский)
Г. В. Щипак, К. М. Булатова, Б. Айнабекова, Х. Вось, В. Бжезинский, В. Г. Щипак

Технологія вирощування та використання тритикале

Процеси формування урожайності зеленої маси сумішей тритикале озимого з горошком паннонським залежно від грунтово- кліматичних умов вирощування PDF
Н. Я. Гетман, О. В. Іскра, С. В. Семеренко, Р. М. Василенко


Сайт представлено:

Flag Counter