General Papers
| ANALYSIS OF THE INFLUENCE OF THE PYRIMIDINE AND PYRASOLE DERIVATIVES ON THE EFFICIENCY OF TOMATO TRANSFORMATION | |
| А. Yu. Buziashvili, І. І. Savchenko, V. A. Tsygankova, А. Yemets |
| METHOD OF QUANTITATIVE DETERMINATION OF LEG-HEMOGLOBIN CONTENT IN SYMBIOSIS SYSTEMS OF SOYBEAN | |
| I. I. Gumeniuk, A. S. Levishko, Ye. D. Tkach, S. O. Mazur |
| DIVERSITY ANALYSIS OF THE WINTER WHEAT COLLECTION IN FOREST-STEPPE OF UKRAINE | |
| B. Makaova, V. Tyschenko |
| BIOTECHNOLOGY AS A CONCEPT FOR EVALUATING THE QUALITY OF TWO WATER SOURCES | |
| I. Rouaiguia, T. Trirat, A. Benselhoub, O. Sekiou |
| QUALITY CHARACTERISTICS VARIETAL OF CANNING VEGETABLE MARROWS | |
| H. Slobodianyk, V. Voitsekhivskyi, A. Trofymchuk, I. Smetanska, O. Muliarchuk |


Український інститут експекртизи сортів рослин
Селекційно-генетичний інститут - Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення
Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків
Інститут зернових культур НААН України
Інститут рису НААН
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН
Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН
Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН
Полтавська державна аграрна академія 