Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

General Papers

ANALYSIS OF THE INFLUENCE OF THE PYRIMIDINE AND PYRASOLE DERIVATIVES ON THE EFFICIENCY OF TOMATO TRANSFORMATION PDF (English)
А. Yu. Buziashvili, І. І. Savchenko, V. A. Tsygankova, А. Yemets
METHOD OF QUANTITATIVE DETERMINATION OF LEG-HEMOGLOBIN CONTENT IN SYMBIOSIS SYSTEMS OF SOYBEAN PDF (English)
I. I. Gumeniuk, A. S. Levishko, Ye. D. Tkach, S. O. Mazur
DIVERSITY ANALYSIS OF THE WINTER WHEAT COLLECTION IN FOREST-STEPPE OF UKRAINE PDF (English)
B. Makaova, V. Tyschenko
BIOTECHNOLOGY AS A CONCEPT FOR EVALUATING THE QUALITY OF TWO WATER SOURCES PDF (English)
I. Rouaiguia, T. Trirat, A. Benselhoub, O. Sekiou
QUALITY CHARACTERISTICS VARIETAL OF CANNING VEGETABLE MARROWS PDF (English)
H. Slobodianyk, V. Voitsekhivskyi, A. Trofymchuk, I. Smetanska, O. Muliarchuk


Сайт представлено:

Flag Counter