Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

Селекція, насінництво, біотехнологія

Цукрове сорго- стабільна база сировини для біоенергетики PDF
О. В. Яланський, В. І. Середа
Отримання «Бородатих коренів у сортів Amaranthus caudatus L. та гібридів Amaranthus caudatus × Amaranthus paniculatus L. після трансформації Agrobacterium rhizogenes PDF
М. В. Кучук, О. М. Ярошко

Тваринництво

Якісні показники жирової тканини у залежності від способу утримання молодняку овець PDF
В. С. Яковчук, Є. П. Феденко
Органічне виробництво молодої баранини PDF
В. С. Яковчук, С. С. Рижих
Откормочные и мясные качества чистопородного и поместного молодняка свиней, полученного с участием хряков специализированных мясных пород PDF (Русский)
Е. А. Янович, Н. В. Приступа, В. Н. Заяц, И. В. Аниховская, А. А. Путик


Сайт представлено:

Flag Counter