Селекція, насінництво, біотехнологія
Цукрове сорго- стабільна база сировини для біоенергетики | |
О. В. Яланський, В. І. Середа |
Отримання «Бородатих коренів у сортів Amaranthus caudatus L. та гібридів Amaranthus caudatus × Amaranthus paniculatus L. після трансформації Agrobacterium rhizogenes | |
М. В. Кучук, О. М. Ярошко |
Тваринництво
Якісні показники жирової тканини у залежності від способу утримання молодняку овець | |
В. С. Яковчук, Є. П. Феденко |
Органічне виробництво молодої баранини | |
В. С. Яковчук, С. С. Рижих |
Откормочные и мясные качества чистопородного и поместного молодняка свиней, полученного с участием хряков специализированных мясных пород | PDF (Русский) |
Е. А. Янович, Н. В. Приступа, В. Н. Заяц, И. В. Аниховская, А. А. Путик |