Якість зерна тритикале та продукти його переробки
| Зв'язок між компонентним складом спирторозчинних запасних білків та хлібопекарськими якостями зерна тритикале озимого | |
| С. Ю. Діденко, Г. В. Щипак, Л. І. Реліна, Л. І. Буряк, О. М. Росанкевич, Т. М. Дворніченко, Л. А. Вечерська |
| Использование полиморфизма глиадинов и глютенинов в селекции на улучшение качества зерна гексаплоидных тритикале | PDF (Русский) |
| Г. В. Щипак, К. М. Булатова, Б. Айнабекова, Х. Вось, В. Бжезинский, В. Г. Щипак |
Технологія вирощування та використання тритикале
| Процеси формування урожайності зеленої маси сумішей тритикале озимого з горошком паннонським залежно від грунтово- кліматичних умов вирощування | |
| Н. Я. Гетман, О. В. Іскра, С. В. Семеренко, Р. М. Василенко |


Український інститут експекртизи сортів рослин
Селекційно-генетичний інститут - Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення
Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків
Інститут зернових культур НААН України
Інститут рису НААН
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН
Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН
Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН
Полтавська державна аграрна академія 
