Генетичні ресурси, генетика, селекція та насінництво тритикале
Створення низькостеблових сортів гексаплоїдних тритикале з високими хлібопекарськими властивостями | |
Г. В. Щипак, Ю. В. Цупко, В. Г. Щипак, С. Ю. Діденко, Л. І. Буряк |
Методы, направления и результаты селекции озимых гексаплоидных тритикале в Институте растениеводства им. В.Я. Юрьева НААН | PDF (Русский) |
Г. В. Щипак, Р. А. Чернобаб, Е. А. Босюк, Л. В. Коваленко, М. И. Приймачук, В. Н. Плакса, В. Г. Щипак, В. В. Щипак |
Якість зерна тритикале та продукти його переробки
Зв'язок між компонентним складом спирторозчинних запасних білків та хлібопекарськими якостями зерна тритикале озимого | |
С. Ю. Діденко, Г. В. Щипак, Л. І. Реліна, Л. І. Буряк, О. М. Росанкевич, Т. М. Дворніченко, Л. А. Вечерська |
Использование полиморфизма глиадинов и глютенинов в селекции на улучшение качества зерна гексаплоидных тритикале | PDF (Русский) |
Г. В. Щипак, К. М. Булатова, Б. Айнабекова, Х. Вось, В. Бжезинский, В. Г. Щипак |