General Papers
ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ НА ЯКІСТЬ КОНОПЛЯНОГО ХЛІБА | |
С. М. Гунько, О. В. Науменко, І. А. Гетьман, А. П. Іваницька |
ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ІЗ ДОДАВАННЯМ НАСІННЯ КОНОПЕЛЬ | |
С. М. Гунько, О. В. Науменко, І. А. Гетьман, А. П. Іваницька |
ЕНЕРГЕТИЧНІ КУЛЬТУРИ В УКРАЇНІ (СТРУКТУРА ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ) | |
О. В. Золотар, Л. П. Яремчук, О. О. Іллєнко |
ІДЕНТИФІКАЦІЯ СОРТІВ РІПАКУ BRASSICA NAPUS L. ЗА МОРФОЛОГІЧНИМИ ОЗНАКАМИ | |
Я. В. Ільченко, С. Г. Димитров, С. В. Васьківська |
АГРОБІОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА НОВИХ СОРТІВ ГОРОШКУ ПОСІВНОГО ЯРОГО (VICIA SATIVA L.) ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ЕКСПЕРТИЗИ | |
І. В. Смульська, А. П. Іваницька, Т. М. Хоменко, С. М. Михайлик |