Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

General Papers

THE FORMATION OF ANTHOCYAN COMPLEX IN STRAWBERRY FRUITS DEPENDS ON THE TERMS OF HARVESTING AND FERTILIZER PDF (English)
V. I. Voitsekhіvskyi, T. R. Kucher, E. M. Beregniak, N. G. Nesterova, A. Zahliada
BIOLOGICAL VALUE OF SOME GREEN CULTURES PDF (English)
V. I. Voitsekhіvskyi, T. R. Kucher, E. M. Beregniak, N. G. Nesterova, D. Kirichenko
SORTS FEATURES FORMING ASKORBIC ACID IN TOMATO PDF (English)
V. I. Voitsekhіvskyi, T. R. Kucher, E. M. Beregniak, N. G. Nesterova, V. Poshkrebnov, L. M. Balitska
OAT GENOTYPES WITH DIFFERENT HULL COLORS AS A VALUABLE SOURCE OF NUTRIENTS AND ANTIOXIDANTS PDF (English)
V. Nikolić, M. Simić, S. Žilić, B. Sarić, D. Milovanović, V. Kandić, V. Perić


Сайт представлено:

Flag Counter