General Papers
| THE FORMATION OF ANTHOCYAN COMPLEX IN STRAWBERRY FRUITS DEPENDS ON THE TERMS OF HARVESTING AND FERTILIZER | PDF (English) |
| V. I. Voitsekhіvskyi, T. R. Kucher, E. M. Beregniak, N. G. Nesterova, A. Zahliada |
| BIOLOGICAL VALUE OF SOME GREEN CULTURES | PDF (English) |
| V. I. Voitsekhіvskyi, T. R. Kucher, E. M. Beregniak, N. G. Nesterova, D. Kirichenko |
| SORTS FEATURES FORMING ASKORBIC ACID IN TOMATO | PDF (English) |
| V. I. Voitsekhіvskyi, T. R. Kucher, E. M. Beregniak, N. G. Nesterova, V. Poshkrebnov, L. M. Balitska |
| OAT GENOTYPES WITH DIFFERENT HULL COLORS AS A VALUABLE SOURCE OF NUTRIENTS AND ANTIOXIDANTS | PDF (English) |
| V. Nikolić, M. Simić, S. Žilić, B. Sarić, D. Milovanović, V. Kandić, V. Perić |


Український інститут експекртизи сортів рослин
Селекційно-генетичний інститут - Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення
Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків
Інститут зернових культур НААН України
Інститут рису НААН
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН
Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН
Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН
Полтавська державна аграрна академія 
