Статті
| ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КРУП ПОДРІБНЕНИХ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ | |
| В. В. Желєзна, С. А. Вовк |
| ВИКОРИСТАННЯ ГАРБУЗОВОГО ПЮРЕ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБНИХ ВИРОБІВ | |
| В. В. Желєзна, Д. О. Туровський |
| ПРОЯВ ЗАБАРВЛЕННЯ ПЕЛЮСТОК КВІТОК У ГІБРИДІВ ГІРЧИЦІ СИЗОЇ | |
| В. М. Журавель, Г. В. Вендель |
| ІНТЕНСИФІКАЦІЯ СИНТЕЗУ ФІТОГОРМОНІВ АУКСИНОВОЇ ПРИРОДИ У ПРОДУЦЕНТА ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН ACINETOBCTER CALCOACETICUS ІМВ В-7241 | |
| Н. О. Клименко, В. І. Жданюк, Т. П. Пирог |
| АНТИМІКРОБНА ДІЯ КОМПЛЕКСУ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН RHODOCOCCUS ERYTHROPOLIS IМВ АС-5017 ТА АНТИБІОТИКІВ | |
| Т. П. Пирог, Д. В. Жалюк |


Український інститут експекртизи сортів рослин
Селекційно-генетичний інститут - Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення
Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків
Інститут зернових культур НААН України
Інститут рису НААН
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр'єва НААН
Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН
Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН
Полтавська державна аграрна академія 
