Статті
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КРУП ПОДРІБНЕНИХ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ | |
В. В. Желєзна, С. А. Вовк |
ВИКОРИСТАННЯ ГАРБУЗОВОГО ПЮРЕ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБНИХ ВИРОБІВ | |
В. В. Желєзна, Д. О. Туровський |
ПРОЯВ ЗАБАРВЛЕННЯ ПЕЛЮСТОК КВІТОК У ГІБРИДІВ ГІРЧИЦІ СИЗОЇ | |
В. М. Журавель, Г. В. Вендель |
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ СИНТЕЗУ ФІТОГОРМОНІВ АУКСИНОВОЇ ПРИРОДИ У ПРОДУЦЕНТА ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН ACINETOBCTER CALCOACETICUS ІМВ В-7241 | |
Н. О. Клименко, В. І. Жданюк, Т. П. Пирог |
АНТИМІКРОБНА ДІЯ КОМПЛЕКСУ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН RHODOCOCCUS ERYTHROPOLIS IМВ АС-5017 ТА АНТИБІОТИКІВ | |
Т. П. Пирог, Д. В. Жалюк |