Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

Збагачення та ефективне використання різноманіття зернових і круп’яних культур

Джерела високого вмісту каротиноїдів у зерні пшениці м’якої ярої PDF
В. О. Аліпов, О. Ю. Леонов, О. І. Падалка, Т. В. Сахно, О. О. Посилаєва
Адаптивний потенціал нових сучасних сортів пшениці ярої та прояв у мінливих умовах довкілля в лісостепу України PDF
Т. П. Лозінська
Біохімічні підходи до оцінки якості насіння та стійкості рослин до біотичних та абіотичних чинників довкілля нових сортів сільськогосподарських культур PDF
О. О.  Молодченкова, В. Г. Адамовська, Т. В. Картузова, Ю. А. Левицький, Л. Я. Безкровна
Елементи продуктивності колосу та урожайність м’якозернових зразків пшениці м’якої озимої PDF
А. В. Ярош, В. К. Рябчун, О. Ю. Леонов

Збагачення та ефективне використання різноманіття олійних, технічних і кормових культур

Генетичні ресурси рослин у вирішенні проблеми стійкості польових культур до збудників хвороб PDF
В. П. Петренкова, І. Ю. Боровська, І. С. Лучна, Т. В. Сокол, Т. В. Бабушкіна, І. М. Ниска

Збагачення та ефективне використання різноманіття овочевих, баштанних та лікарських рослин

КАРПОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ДЕЯКИХ ВИДІВ РОДУ CORYDALIS VENT. (FUMARIАCEAE DC.) doc
Т. Б. Вакуленко, В. В. Лоя, Т. М. Каюткіна

Збагачення та ефективне використання різноманіття плодових, ягідних, горіхоплідних, декоративних культур і винограду

ФОРМУВАННЯ, ПОПОВНЕННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ КОЛЕКЦІЙ КІСТОЧКОВИХ КУЛЬТУР ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В СЕЛЕКЦІЙНИХ ПРОГРАМАХ doc
В. В. Ласкавий, Л. В. Галич, О. C. Дячук


Сайт представлено:

Flag Counter