Збагачення та ефективне використання різноманіття зернових і круп’яних культур
Джерела високого вмісту каротиноїдів у зерні пшениці м’якої ярої | |
В. О. Аліпов, О. Ю. Леонов, О. І. Падалка, Т. В. Сахно, О. О. Посилаєва |
Адаптивний потенціал нових сучасних сортів пшениці ярої та прояв у мінливих умовах довкілля в лісостепу України | |
Т. П. Лозінська |
Біохімічні підходи до оцінки якості насіння та стійкості рослин до біотичних та абіотичних чинників довкілля нових сортів сільськогосподарських культур | |
О. О. Молодченкова, В. Г. Адамовська, Т. В. Картузова, Ю. А. Левицький, Л. Я. Безкровна |
Елементи продуктивності колосу та урожайність м’якозернових зразків пшениці м’якої озимої | |
А. В. Ярош, В. К. Рябчун, О. Ю. Леонов |
Збагачення та ефективне використання різноманіття олійних, технічних і кормових культур
Генетичні ресурси рослин у вирішенні проблеми стійкості польових культур до збудників хвороб | |
В. П. Петренкова, І. Ю. Боровська, І. С. Лучна, Т. В. Сокол, Т. В. Бабушкіна, І. М. Ниска |
Збагачення та ефективне використання різноманіття овочевих, баштанних та лікарських рослин
КАРПОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ДЕЯКИХ ВИДІВ РОДУ CORYDALIS VENT. (FUMARIАCEAE DC.) | doc |
Т. Б. Вакуленко, В. В. Лоя, Т. М. Каюткіна |
Збагачення та ефективне використання різноманіття плодових, ягідних, горіхоплідних, декоративних культур і винограду
ФОРМУВАННЯ, ПОПОВНЕННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ КОЛЕКЦІЙ КІСТОЧКОВИХ КУЛЬТУР ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В СЕЛЕКЦІЙНИХ ПРОГРАМАХ | doc |
В. В. Ласкавий, Л. В. Галич, О. C. Дячук |