Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

Доповіді

БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ДЕЯКИХ ЗЕЛЕННИХ КУЛЬТУР PDF
В. І. Войцехівський, Н. Г. Нестерова, О. В. Войцехівська
ВПЛИВ ПІДЖИВЛЕННЯ НА СИМБІОТИЧНУ АКТИВНІСТЬ СОЇ PDF
Г. Л. Гадзовський, Н. В. Новицька
БІОЛОГІЧНИЙКОНТРОЛЬ ПОШИРЕНОСТІ ОСНОВНИХ ХВОРОБ АБРИКОСА В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ УКРАЇНИ PDF
Л. В. Нагорна
ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ УДОБРЕННЯ КУКУРУДЗИ НА ЗЕРНО PDF
Н. В. Новицька, Я. В. Мусієнко, О. М. Мартинов
Результати досліджень щодо збереження сорту огірка ‘Ніжинський місцевий’ на його історичній батьківщині PDF
О. В. Позняк, Н. І. Птуха, В. М. Несин
Симптоматика та біологічні особливості розвитку збудника Helmintosporium solani Durieu & Mont. в умовах Полісся України PDF
В. М. Положенець, О. М. Фещук, Л. В. Немерицька, I. А. Журавська
Селекція огірка ніжинського сортотипу PDF
Н. І. Птуха, О. В. Позняк, В. М. Несин
Увеличение отечественного сортового разнообразия салата посевного: селекционный аспект PDF (Русский)
Ю. В. Ткалич, О. В. Позняк, В. М. Несин


Сайт представлено:

Flag Counter