Доповіді
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ДЕЯКИХ ЗЕЛЕННИХ КУЛЬТУР | |
В. І. Войцехівський, Н. Г. Нестерова, О. В. Войцехівська |
ВПЛИВ ПІДЖИВЛЕННЯ НА СИМБІОТИЧНУ АКТИВНІСТЬ СОЇ | |
Г. Л. Гадзовський, Н. В. Новицька |
БІОЛОГІЧНИЙКОНТРОЛЬ ПОШИРЕНОСТІ ОСНОВНИХ ХВОРОБ АБРИКОСА В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ УКРАЇНИ | |
Л. В. Нагорна |
ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ УДОБРЕННЯ КУКУРУДЗИ НА ЗЕРНО | |
Н. В. Новицька, Я. В. Мусієнко, О. М. Мартинов |
Результати досліджень щодо збереження сорту огірка ‘Ніжинський місцевий’ на його історичній батьківщині | |
О. В. Позняк, Н. І. Птуха, В. М. Несин |
Симптоматика та біологічні особливості розвитку збудника Helmintosporium solani Durieu & Mont. в умовах Полісся України | |
В. М. Положенець, О. М. Фещук, Л. В. Немерицька, I. А. Журавська |
Селекція огірка ніжинського сортотипу | |
Н. І. Птуха, О. В. Позняк, В. М. Несин |
Увеличение отечественного сортового разнообразия салата посевного: селекционный аспект | PDF (Русский) |
Ю. В. Ткалич, О. В. Позняк, В. М. Несин |