Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

Статті

ТОВАРНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ НАСІННЯ СОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ PDF
А. В. Бобер, А. Е. Голубєва, О. О. Бобер
ВМІСТ КРОХМАЛЮ ТА АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ В БУЛЬБАХ КАРТОПЛІ СЕРЕДНЬОПІЗНЬОЇ ГРУПИ СТИГЛОСТІ PDF
В. І. Войцехівський, Г. Я. Слободяник, Т. С. Гунько
РОЗШИРЕННЯ ГЕНЕТИЧНОЇ ОСНОВИ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ВИКОРИСТАННЯ БОЛГАРСЬКИХ СОРТОЗРАЗКІВ PDF
Г. Б. Вологдіна, О. В. Гуменюк, Н. С. Дубовик, Б. В. Близнюк
ЕКОЛОГІЧНІ ОСНОВИ КОНТРОЛЮ ФІТОНЕМАТОД В УРБОФІТОЦЕНОЗАХ PDF
Ю. А. Гаврилюк, А. Г. Бабич
ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА СТІЙКІСТЮ ПРОТИ ХВОРОБ PDF
Л. М. Голик, В. М. Стариченко, М. Стрілець, Г. М. Ковалишина
ГЕНЕТИЧНЕ РІЗНОМАНІТТЯ, ЯК ПОТЕНЦІАЛ ВИВЧЕННЯ КОЛЕКЦІЇ РИЖІЮ УСТИМІВСЬКОЇ ДОСЛІДНОЇ СТАНЦІЇ РОСЛИННИЦТВА PDF
Л. М. Головаш, О. Ю. Роговий
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ БІОМЕТРИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СОРТІВ СОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
С. В. Григоренко
ОСОБЛИВОСТІ ДІАГНОСТИКИ КОМПЛЕКСУ ШКІДЛИВИХ ОРГАНІЗМІВ НА НАСІННІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР У ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
Л. В. Гуменюк
ВПЛИВ УМОВ ТА ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ НА ВМІСТ БІЛКА У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ PDF
С. М. Гунько, В. В. Курмаз
ДИНАМІКА ЗМІНИ КІЛЬКОСТІ ТА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ДОВГОТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ PDF
С. М. Гунько, В. В. Курмаз
ДОСЛІДЖЕННЯ ГРУПОВОЇ СТІЙКОСТІ В ПОПУЛЯЦІЯХ F2, F3 ПРОТИ ОСНОВНИХ ЗБУДНИКІВ ХВОРОБ TRITICUM AESTIVUM L. PDF
Н. С. Дубовик, О. В. Гуменюк, В. В. Кириленко
ХАРАКТЕРИСТИКА СЕРЕДОВИЩ ЯК ФОНІВ ДЛЯ ДОБОРУ НА АДАПТИВНІСТЬ PDF
Н. П. Замліла, О. В. Гуменюк, Ю. І. Кривов’яз
СТУПІНЬ ФЕНОТИПОВОГО ДОМІНУВАННЯ ТА КОМБІНАЦІЙНА ЗДАТНІСТЬ ЯЧМЕНЮ ОЗИМОГО ЗА ЕЛЕМЕНТАМИ СТРУКТУРИ ВРОЖАЙНОСТІ PDF
А. А. Лисенко, В. М. Гудзенко
ПАТОГЕННИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ТА ПІВНІЧНО-СХІДНІЙ ЧАСТИНІ ЛІСОСТЕПУ PDF
Р. М. Лось, Р. І. Доценко, О. В. Гуменюк, В. В. Кириленко, Л. А. Мурашко
СТУПІНЬ ФЕНОТИПОВОГО ДОМІНУВАННЯ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ЗА ЕЛЕМЕНТАМИ СТРУКТУРИ ВРОЖАЙНОСТІ PDF
Т. П. Поліщук, В. М. Гудзенко, О. О. Бабій
ЗАСТОСУВАННЯ ДНК МАРКЕРІВ ДЛЯ ОЦІНКИ ЖАРОСТІЙКОСТІ ЛІНІЙ КУКУРУДЗИ PDF
Л. М. Присяжнюк, Ю. О. Гончаров, Ю. В. Шитікова, С. О. Черній, В. М. Гурська
ОПТИМІЗАЦІЯ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ МІСКАНТУСУ НА МАРГІНАЛЬНИХ ЗЕМЛЯХ В ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
О. І. Присяжнюк, О. М. Гончарук
СОРТ ЗАПОРІЗЬКИЙ КОНДИТЕРСЬКИЙ, ЯК ДЖЕРЕЛО ГОСПОДАРСЬКО-ЦІННИХ ОЗНАК У СЕЛЕКЦІЇ СОНЯШНИКУ КОНДИТЕРСЬКОГО НАПРЯМКУ ВИКОРИСТАННЯ PDF
І. О. Ракул, О. В. Гуцалюк, В. О. Коваленко, Т. В. Сіліфонов
ОБГРУНТУВАННЯ СУЧАСНОГО МОНІТОРИНГУ І КОНТРОЛЮ КОМПЛЕКСУ ШКІДНИКІВ У КОРОТКОРОТАЦІЙНИХ ПОЛЬОВИХ СІВОЗМІНАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
О. М. Стерлікова, Л. В. Гуменюк, А. Т. Ковальська
ЗМІНА МАСИ 1000 ЗЕРЕН ТА ЧИСТОТИ НАСІННЯ КУКУРУДЗИ РІЗНИХ ГІБРИДІВ ПІД ЧАС ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ДОРОБКИ PDF
Н. О. Ящук, А. В. Кравченко, А. М. Гаража


Сайт представлено:

Flag Counter