Статті
ТОВАРНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ НАСІННЯ СОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ | |
А. В. Бобер, А. Е. Голубєва, О. О. Бобер |
ВМІСТ КРОХМАЛЮ ТА АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ В БУЛЬБАХ КАРТОПЛІ СЕРЕДНЬОПІЗНЬОЇ ГРУПИ СТИГЛОСТІ | |
В. І. Войцехівський, Г. Я. Слободяник, Т. С. Гунько |
РОЗШИРЕННЯ ГЕНЕТИЧНОЇ ОСНОВИ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ВИКОРИСТАННЯ БОЛГАРСЬКИХ СОРТОЗРАЗКІВ | |
Г. Б. Вологдіна, О. В. Гуменюк, Н. С. Дубовик, Б. В. Близнюк |
ЕКОЛОГІЧНІ ОСНОВИ КОНТРОЛЮ ФІТОНЕМАТОД В УРБОФІТОЦЕНОЗАХ | |
Ю. А. Гаврилюк, А. Г. Бабич |
ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА СТІЙКІСТЮ ПРОТИ ХВОРОБ | |
Л. М. Голик, В. М. Стариченко, М. Стрілець, Г. М. Ковалишина |
ГЕНЕТИЧНЕ РІЗНОМАНІТТЯ, ЯК ПОТЕНЦІАЛ ВИВЧЕННЯ КОЛЕКЦІЇ РИЖІЮ УСТИМІВСЬКОЇ ДОСЛІДНОЇ СТАНЦІЇ РОСЛИННИЦТВА | |
Л. М. Головаш, О. Ю. Роговий |
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ БІОМЕТРИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СОРТІВ СОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ | |
С. В. Григоренко |
ОСОБЛИВОСТІ ДІАГНОСТИКИ КОМПЛЕКСУ ШКІДЛИВИХ ОРГАНІЗМІВ НА НАСІННІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР У ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ | |
Л. В. Гуменюк |
ВПЛИВ УМОВ ТА ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ НА ВМІСТ БІЛКА У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ | |
С. М. Гунько, В. В. Курмаз |
ДИНАМІКА ЗМІНИ КІЛЬКОСТІ ТА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ДОВГОТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ | |
С. М. Гунько, В. В. Курмаз |
ДОСЛІДЖЕННЯ ГРУПОВОЇ СТІЙКОСТІ В ПОПУЛЯЦІЯХ F2, F3 ПРОТИ ОСНОВНИХ ЗБУДНИКІВ ХВОРОБ TRITICUM AESTIVUM L. | |
Н. С. Дубовик, О. В. Гуменюк, В. В. Кириленко |
ХАРАКТЕРИСТИКА СЕРЕДОВИЩ ЯК ФОНІВ ДЛЯ ДОБОРУ НА АДАПТИВНІСТЬ | |
Н. П. Замліла, О. В. Гуменюк, Ю. І. Кривов’яз |
СТУПІНЬ ФЕНОТИПОВОГО ДОМІНУВАННЯ ТА КОМБІНАЦІЙНА ЗДАТНІСТЬ ЯЧМЕНЮ ОЗИМОГО ЗА ЕЛЕМЕНТАМИ СТРУКТУРИ ВРОЖАЙНОСТІ | |
А. А. Лисенко, В. М. Гудзенко |
ПАТОГЕННИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ТА ПІВНІЧНО-СХІДНІЙ ЧАСТИНІ ЛІСОСТЕПУ | |
Р. М. Лось, Р. І. Доценко, О. В. Гуменюк, В. В. Кириленко, Л. А. Мурашко |
СТУПІНЬ ФЕНОТИПОВОГО ДОМІНУВАННЯ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ЗА ЕЛЕМЕНТАМИ СТРУКТУРИ ВРОЖАЙНОСТІ | |
Т. П. Поліщук, В. М. Гудзенко, О. О. Бабій |
ЗАСТОСУВАННЯ ДНК МАРКЕРІВ ДЛЯ ОЦІНКИ ЖАРОСТІЙКОСТІ ЛІНІЙ КУКУРУДЗИ | |
Л. М. Присяжнюк, Ю. О. Гончаров, Ю. В. Шитікова, С. О. Черній, В. М. Гурська |
ОПТИМІЗАЦІЯ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ МІСКАНТУСУ НА МАРГІНАЛЬНИХ ЗЕМЛЯХ В ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ | |
О. І. Присяжнюк, О. М. Гончарук |
СОРТ ЗАПОРІЗЬКИЙ КОНДИТЕРСЬКИЙ, ЯК ДЖЕРЕЛО ГОСПОДАРСЬКО-ЦІННИХ ОЗНАК У СЕЛЕКЦІЇ СОНЯШНИКУ КОНДИТЕРСЬКОГО НАПРЯМКУ ВИКОРИСТАННЯ | |
І. О. Ракул, О. В. Гуцалюк, В. О. Коваленко, Т. В. Сіліфонов |
ОБГРУНТУВАННЯ СУЧАСНОГО МОНІТОРИНГУ І КОНТРОЛЮ КОМПЛЕКСУ ШКІДНИКІВ У КОРОТКОРОТАЦІЙНИХ ПОЛЬОВИХ СІВОЗМІНАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ | |
О. М. Стерлікова, Л. В. Гуменюк, А. Т. Ковальська |
ЗМІНА МАСИ 1000 ЗЕРЕН ТА ЧИСТОТИ НАСІННЯ КУКУРУДЗИ РІЗНИХ ГІБРИДІВ ПІД ЧАС ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ДОРОБКИ | |
Н. О. Ящук, А. В. Кравченко, А. М. Гаража |