Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

Статті

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ СОЇ В УМОВАХ ЗРОШЕННЯ СЛАБОМІНЕРАЛІЗОВАНИМИ ВОДАМИ PDF
І. О. Біднина, В. В. Козирєв, О. А. Шкода, А. В. Томницький
ВПЛИВ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ PDF
Б. В. Близнюк, О. А. Демидов, В. В. Кириленко
ПОШУК ЗРАЗКІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ З ГРУПОВОЮ СТІЙКІСТЮ ДО ЛИСТОВИХ ХВОРОБ В УМОВАХ ПІВДЕННОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
Р. С. Вискуб, В. М. Кір'ян
РЕАЛІЗАЦІЯ ГЕНЕТИЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ГІБРИДІВ БУРЯКУ ЦУКРОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ВПЛИВУ РОДЮЧОСТІ ҐРУНТУ І УДОБРЕННЯ PDF
Л. В. Вишневська, С. В. Рогальський, А. О. Січкар, В. С. Кравченко
ТОВАРНОСТІ БУЛЬБ КАРТОПЛІ ЗА ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ PDF
В. І. Войцехівський, І. О. Коломієць
ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗА СТІЙКІСТЮ ПРОТИ ХВОРОБ PDF
Л. М. Голик, В. М. Стариченко, М. Стрілець, Г. М. Ковалишина
ВПЛИВ УМОВ ТА ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ НА ВМІСТ БІЛКА У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ PDF
С. М. Гунько, В. В. Курмаз
ДИНАМІКА ЗМІНИ КІЛЬКОСТІ ТА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ У ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ДОВГОТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ PDF
С. М. Гунько, В. В. Курмаз
НОВІ ЕЛЕМЕНТИ ТЕХНОЛОГІЙ ВЕДЕННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА В УМОВАХ ЗМІН КЛІМАТУ PDF
Н. О. Діденко, В. М. Коновалова
ДОСЛІДЖЕННЯ ГРУПОВОЇ СТІЙКОСТІ В ПОПУЛЯЦІЯХ F2, F3 ПРОТИ ОСНОВНИХ ЗБУДНИКІВ ХВОРОБ TRITICUM AESTIVUM L. PDF
Н. С. Дубовик, О. В. Гуменюк, В. В. Кириленко
ХАРАКТЕРИСТИКА СЕРЕДОВИЩ ЯК ФОНІВ ДЛЯ ДОБОРУ НА АДАПТИВНІСТЬ PDF
Н. П. Замліла, О. В. Гуменюк, Ю. І. Кривов’яз
ИССЛЕДОВАНИЕ КАЧЕСТВЕННЫХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ ШИПОВНИКА И БУЗИНЫ PDF (Русский)
А. А. Касумова
ФОТОСИНТЕТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РОСЛИН ЯЧМЕНЮ ОЗИМОГО (HORDEUM VULGARE L.) НА ЗРОШУВАНИХ ЗЕМЛЯХ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ, СТРОКІВ СІВБИ ТА РЕГУЛЯТОРІВ РОСТУ PDF
Л. Б. Кисіль, С. О. Заєць
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ СИНТЕЗУ ФІТОГОРМОНІВ АУКСИНОВОЇ ПРИРОДИ У ПРОДУЦЕНТА ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН ACINETOBCTER CALCOACETICUS ІМВ В-7241 PDF
Н. О. Клименко, В. І. Жданюк, Т. П. Пирог
ВПЛИВ СУМІШІ МІКРОБНИХ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН ТА ЕФІРНИХ ОЛІЙ НА ДЕСТРУКЦІЮ БІОПЛІВОК PDF
Л. В. Ключка, Т. П. Пирог
СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОВОЧІВНИЦТВА В УКРАЇНІ PDF
Н. О. Кобиліна
РОЛЬ МІКРОДОБРИВ У ФОРМУВАННІ УРОЖАЙНОСТІ НАСІННЯ РЕДЬКИ ОЛІЙНОЇ PDF
Ю. О. Ковальчук
МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ПОЛИВНОГО РЕЖИМУ ПЛОДОВИХ НАСАДЖЕНЬ У ПІВДЕННОМУ СТЕПУ ЗА КРАПЛИННОГО ЗРОШЕННЯ PDF
Л. В. Козлова
ВИМОГИ ДО ВИКОРИСТАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ PDF
Л. С. Коломієць
СТІЙКІСТЬ ОЗИМИХ ПРОМІЖНИХ КУЛЬТУР ДО ПЕРЕЗИМІВЛІ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЗАХОДІВ ВИРОЩУВАННЯ PDF
Л. О. Колосова, І. В. Свистунова
ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ РІЗНИХ ЗА СКОРОСТИГЛІСТЮ СОРТІВ КУНЖУТУ В ЗОНІ ПОСУШЛИВОГО СТЕПУ УКРАЇНИ PDF
В. М. Коновалова
ФОТОСИНТЕТИЧНА АКТИВНІСТЬ ПОСІВІВ БУРЯКІВ ЦУКРОВИХ ЗА ВПЛИВУ РІЗНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
Н. О. Кононюк
НАСІННЄВА ПРОДУКТИВНІСТЬ МОРКВИ СТОЛОВОЇ ЗА КРАПЛИННОГО ЗРОШЕННЯ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ PDF
Н. П. Косенко
СПОСІБ ВИРОЩУВАННЯ НАСІННЯ БУРЯКУ СТОЛОВОГО ЗА КРАПЛИННОГО ЗРОШЕННЯ PDF
Н. П. Косенко
ʻКУМАЧʼ – НОВИЙ СОРТ ТОМАТА СЕЛЕКЦІЇ ІНСТИТУТУ ЗРОШУВАНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА PDF
Н. П. Косенко, К. О. Бондаренко
ʻСАРМАТʼ – ПЕРСПЕКТИВНИЙ СОРТ ТОМАТА ПРОМИСЛОВОГО ТИПУ PDF
Н. П. Косенко, К. О. Бондаренко
ФОРМУВАННЯ ВРОЖАЙНОСТІ КАРТОПЛІ НА ТЕРИТОРІЇ СХІДНОГО ПОДІЛЛЯ ЗА СУЧАСНИХ УМОВ ЗМІНИ КЛІМАТУ PDF
Т. К. Костюкєвич
ПЕРВИННЕ ВИВЧЕННЯ ЗРАЗКІВ ЛЯДВЕНЦЮ РОГАТОГО PDF
В. Я. Кочерга, О. Ю. Роговий
СОРТИМЕНТ ЯБЛУНІ ДЛЯ ЕКОЛОГІЧНИХ НАСАДЖЕНЬ ПІВДЕННОГО СТЕПУ УКРАЇНИ PDF
Т. І. Красуля
ОЦІНКА ЕФЕКТІВ ЗАГАЛЬНОЇ ТА КОНСТАНТ СПЕЦИФІЧНОЇ КОМБІНАЦІЙНОЇ ЗДАТНОСТІ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ЯРОЇ ЗА ОЗНАКОЮ «ВИСОТА РОСЛИН» PDF
Є. А. Кузьменко, М. В. Федоренко, С. О. Хоменко
ОЦЕНКА МОЛЕКУЛЯРНОЙ ВАРИАБЕЛЬНОСТИ ДВУХ ГЕНОВ, КОДИРУЮЩИХ ДЕГИДРИНЫ ПШЕНИЦЫ PDF (Русский)
П. В. Кузмицкая, О. Ю. Урбанович
ЕФЕКТ ГЕТЕРОЗИСУ ЗА КІЛЬКІСНИМИ ОЗНАКАМИ У ГІБРИДІВ ПЕРШОГО ПОКОЛІННЯ РІПАКУ ОЗИМОГО PDF
Ю. О. Куманська
ПАТОГЕННИЙ КОМПЛЕКС ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ТА ПІВНІЧНО-СХІДНІЙ ЧАСТИНІ ЛІСОСТЕПУ PDF
Р. М. Лось, Р. І. Доценко, О. В. Гуменюк, В. В. Кириленко, Л. А. Мурашко
COCCINELLA SEPTEMPUNCTATA: ОСОБЛИВОСТІ БІОЛОГІЇ ТА ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОЇ ДІЄТІ ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ АВТОХТОННИХ ПОПУЛЯЦІЙ PDF
М. С. Мороз, П. В. Карачун, Т. Р. Кіптель
УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ У ВИРОБНИЧИХ УМОВАХ ЦЕНТРАЛЬНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
О. В. Онопрієнко, М. І. Кулик
НОВИЙ СОРТ ЩАВЛЮ КИСЛОГО ‘СТАРТ’ PDF
О. В. Позняк, Л. В. Чабан, О. І. Касян
СОРТ ЗАПОРІЗЬКИЙ КОНДИТЕРСЬКИЙ, ЯК ДЖЕРЕЛО ГОСПОДАРСЬКО-ЦІННИХ ОЗНАК У СЕЛЕКЦІЇ СОНЯШНИКУ КОНДИТЕРСЬКОГО НАПРЯМКУ ВИКОРИСТАННЯ PDF
І. О. Ракул, О. В. Гуцалюк, В. О. Коваленко, Т. В. Сіліфонов
ОБГРУНТУВАННЯ СУЧАСНОГО МОНІТОРИНГУ І КОНТРОЛЮ КОМПЛЕКСУ ШКІДНИКІВ У КОРОТКОРОТАЦІЙНИХ ПОЛЬОВИХ СІВОЗМІНАХ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ PDF
О. М. Стерлікова, Л. В. Гуменюк, А. Т. Ковальська
ИЗУЧЕНИЕ АЛЛЕЛЬНОГО СОСТАВА ГЕНОВ КОРОТКОСТЕБЕЛЬНОСТИ RHT-В1, RHT-D1 И RHT8 В КОЛЛЕКЦИИ СОРТОВ МЯГКОЙ ОЗИМОЙ ПШЕНИЦЫ (TRITICUM AESTIVUM L.) И ЕГО ВЛИЯНИЯ НА ПОКАЗАТЕЛИ ПРОДУКТИВНОСТИ В УСЛОВИЯХ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ PDF (Русский)
Е. А. Фомина, О. Ю. Урбанович, С. Н. Кулинкович, Б. Ю. Аношенко
‘ВИШИВАНКА’ – ЧЕРВОНОЛИСТКОВИЙ СОРТ САЛАТУ ПОСІВНОГО, СТВОРЕНИЙ МЕТОДОМ ІНДУКОВАНОГО МУТАГЕНЕЗУ PDF
Л. В. Чабан, О. В. Позняк, О. І. Касян
ГАПЛОІНДУКТИВНА ЗДАТНІСТЬ ДОСЛІДЖУВАНИХ ГАПЛОІНДУКТОРІВ НА ПЛАЗМАХ КУКУРУДЗИ ЛАНКАСТЕР ТА BSS PDF
І. В. Шпакович, Г. М. Ковалишина, М. Ф. Парій
ЗМІНА МАСИ 1000 ЗЕРЕН ТА ЧИСТОТИ НАСІННЯ КУКУРУДЗИ РІЗНИХ ГІБРИДІВ ПІД ЧАС ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ДОРОБКИ PDF
Н. О. Ящук, А. В. Кравченко, А. М. Гаража


Сайт представлено:

Flag Counter